Fått mycket gjort idag :D

Helt slut efter denna dag, vaknade ju i morse vid 07.30 tiden. Hade långt ifrån fått mina timmar sömn som jag behöver! Men så var det idag... Men har fått mycket gjort idag :D

Vid 11 tiden skulle jag vara hos läkaren, så det var bara att göra sig i ordning. Gjorde lite ärenden efter läkarbesöket.

Passade även på att hläsa på min brors sambo som var ledig. Det var evigheter sen vi umgick bara hon & jag. Det har blivit nu bara när vi ses hela familjen. Så vi fikade & pratade i massor!!

Sen efter det var jag bara hem & vände för att sen ta mig till vetrinären. Var ju dax att åka tillbaka & vacc hundarna, för nu var min vet tillbaka ifrån sin semseter. Dom är sååå duktiga & omtyckta av henne! Dom kastar sig på henne & svansen går som en propeller.... Det är kul fast man åker till vet. Men hon älskar alla djur, & tar dom till sig så alla mina djur älskar henne! :D Jag gillar henne oxå skarpt!!
Så nu är det gjort, bara katten & hästen nästa gång...

Nu håller jag på somna, det värker överallt!! Så nu ska jag lägga mig...


Kommentarer
Postat av: EDS mamman

Å stackare där, jag hade massor med uvi för några år sedan. Men efter min njuroperation så blev det mkt bättre. Nu har jag inte haft det på länge. Skönt. Drick tranbärs juice, det är kanon mot uvi. Hoppas inte att det går upp i njurbäckenet... huvva. Jag har oxå fått åka in akut en gång, men då va det blåskatarr men jag tror att dom misstänkte njurbäckeninflammation först. Fy fasiken vad ont jag hade. Kunde inte heller gå.... när jag får UVI så sätter det sig alltid som ont i magen och ryggen. Det svider sällan särskilt mkt när jag kissar och jag har aldrig kissat blod. Därför får jag tjata mig till hjälp varenda gång. Och det är inte heller så att det visas tydligt på kisstesterna heller. Märkligt va!Jag verkar vara jättekänslig.



Krya på dig vännen!!!

2009-10-01 @ 09:15:05
URL: http://edsmamman.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0