Avstämmningsmöte med FK

Ja & så nu har man grillats igen då utav FK...

Men det var inte lika farligt idag, hade ju med mig L så bara det underlättade. Hon har ju läst på mycket om EDS så är väl insatt i min sjukdom. Sen är ju hon en av dom närmaste vännerna till mig. Så hon känner ju till min vardag väldigt bra!

Vet inte vad hon heter ifrån FK, för när hon tar mig i handen så säger hon bara att det måste vara du som är Madeleine? Sen hon inget mer.

Sen när väl mötet börjar så drar hon en MYCKET kort resumé ifrån då hon tog över mitt ärende & det hon har läst på. Sen sa inte hon mycket på resten av mötet. Jag vet inte hur jag ska tolka det??

Om det är för att hon är en snäll människa & väljer att sitta med å lyssna & iakta. Eller om det är av någon orsak?? Men man är väl skadad oxå... Efter alla som misstror än. Har varit med om detta tidigare sen har det vänt när en annan läkare har sagt något om mig som är till "fördel" för dom eller hur jag nu ska försöka förklara för att ingen ska missförstå? :S Vill väl säga att det känns som om dom letar fel ibland hos mig & ja helt enkelt inte blir betrodd!

Det som händer nu är att vi inväntar en tid på Uppsala special klinik (EDS). Så är sjukskriven i 2 månader framåt. För att det kan inte hända så mycket i väntan på ja kommer till Uppsala.

Det känns som om hela min sjukskrivning har bestått av väntan!!

Hur det ser ut i framtiden kan dom inte svara på idag. Vad jag ska syssla med är inte klart. Jag har svårt att se mig tillbaka i ett arbete. Har funderat mycket på det fram & tillbaka, disskuterat med många. Men inte kommit fram till något bra. Men det är ju läkaren & FK vission. Det låter på dom som om jag inte skulle ha självförtroede till det. Det fattar jag ingenting av!!??

Sen hur det ser ut framöver med min fortsatta sjukskrivning vet vi inte idag. Eftersom mina "dagar" tar slut i januari. Regeringen har inte bestämmt sig & därför kan inte FK ge något svar på det.

Vi har bestämmt att jag ska fylla i en blankett om en förfrågan för förlängd sjukpenning. Men ska inte göra det förns jag har varit i Uppsala. Eftersom det är bra att ha så mycket som möjligt på min sjukdom när dom ska överlägga om det.

Sen har jag ju inte varit hos min sjukgymnast sen jag blev inlagd i mars. Så det ska jag börja med igen. Fortsätter med min Nobligan retard. Ska även ta tag i & skicka in om handikappsparkering. Sen sa jag att det är lika illa med min vardag. Men fick inget vettigt svar på det... Så det får ja väl ta upp när jag träffar min läkare igen sen. Om jag ska kunna ha någon som hjälper mig med städning etc.

Ja det var väl i stort sätt allt... Vad jag kommer ihåg nu :P




Kommentarer
Postat av: Renée

Alltså, om du knappt orkar att städa, orkar du då jobba? Tror F-K att du ska bli akut frisk efter att du har varit i Uppsala? Jag fattar att dom vill att så många som möjligt ska komma tillbaka till arbetslivet men har man en sjukdom som gör att man inte blir bättre så har man! Hoppas dom kommer på andra tankar snart å gör dig till sjukpensionär. (Hoppas du inte tar illa upp) Kramis på dig!

2009-09-24 @ 21:16:49
URL: http://www.rej74.spaces.live.com
Postat av: EDS mamman

Ja dessa myndigheter. Jag har haft en skitjobbigt samtal med min kontaktpeson.. den där kliniken i uppsala är det en EDS klinik? där dom KAN sjukdomen?? kan man begära remiss dit och vad gör man där?? vad är det tänkt att du ska få hjälp med.



Jag vill gärna veta eftersom jag isf kan be om en remiss dit. Så har du lust får du gärna maila mig på [email protected]



Stor kram!! // Pia

2009-09-25 @ 14:10:07
URL: http://edsmamman.blogspot.com
Postat av: Katta & Doriz

Dit du ska är "Specialistmottagningen för ärftliga sjukdomar". De har hand om EDS i Uppsala. Bra att du får komma dit!!!

Kram

2009-09-25 @ 16:16:10
URL: http://www.kattarina.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0