STORM!!!

STORM!!!
 Känns som att taket ska lätta & blåsa bort!!! Hoppas det ligger kvar i morgon när man vaknar?! :S Tänkte göra ett försök att sova, men som sagt det är sånt jävla liv ute! Men glad att jag har täta fönster & dubbla glas. För det gör att det dämpar ljudet & att det inte kommer in någon kalluft.

GOD NATT



Kommentarer
Postat av: EDS mamman

Hur gick det för dig, har du nåt tak kvar på din bostad :-) kan tänka mig att när det stormar så stormar det som bara den hos er. Tycker själv att det kan bli riktiga oväder här uppe nån gång nu å då.



Fy, jag är nere i nåt smärtskov igen, tror jag. Men nacken är bättre sen jag ätit Diklofenak ett par dagar... alltså måste det ju vara nån slags inflammaion va? eller??



Du fick ju gå med kryckor rätt länge ett tag, behöver du dom fortfarande eller har du kunnat bli så pass mkt bättre så att du kan gå utan dom nu?



Hur fungerar din medicinering? Jag har ju oxå Tradolan retard 100 mg morgon och kväll och fick nu veta att jag kan dutta på en en till Tradolan 50 mg på eftermiddagen när smärtan bryter igenom.. men på vår smärtklinik är de restriktiva till just tradolan... tyvärr... men tur att min husläkare begriper bättre...



fast det är ju klart att jag vill kunna trappa ner... men kommer jag att bli så pass bra?



Har dom sagt nåt till dig om hur länge du ska äta dina smärtisar, är det tillsvidare eller har de nämnt nåt om att på det på sikt vore bra att trappa ut dom?



Känns inte som att dom fattar vad EDSvärk är när dom resonerar så???



Ha en underbar helg fina vännen!! Kram kram

2009-10-09 @ 16:23:48
URL: http://edsmamman.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0