Slitna toppar borta, men håller ja på att bli sjuk?

Det har varit segt idag, inte så konstigt kanske..! Eftersom jag inte kunde sova, somnade vid 6 tiden på morgonen... Så sov ett par timmar på förmiddagen, slumrade in en stund även på eftermiddagen. Innan jag skulle vara hemma hos min farmor & farfar. Fick ett ryck idag & klippte mitt eget hår :D Var så less på det! Det var slitet, så man fastnade med borsten & spelade ingen roll hur man betedde sig så såg det ut som skit! Vilket jag har mycket svårt för, kan vara en yrkesskada oxå.. Tog en bild före, men har inte tagit någon efter bild får se om jag kan få till det i morgon så ska ni få se resultatet.

Det var länge sen sist ja hälsade på dom. Känns som om jag säger det om allt nu. Men de är så det är oxå. Brukar träffa dom ganska ofta, men har haft en hel del annat för mig, så är livet ibland.Men i dag fick jag arslet ur vagnen & tog mig dit. Blev bjuden på middag där.. Alltid trevligt, slippa äta själv. Hundarna blir blir lyckliga varje gång vi åker dit. Nellie var helt spattig...! Det tog ett bra tag innan hon lugnade ner sig. Men man blir samtidigt glad av att se dom glada.

Vet inte om jag håller på att bli sjuk?

Har lite känningar i halsen... Sen har jag hemsk huvudvärk, som verkar som att det inte behövs mycket för att ett migrän anfall ska bryta ut!



I morgon ska ja ta tag i min ansökan om parkeringstillstånd. Min läkare skickade in det i maj redan, men det har varit bara för mycket för att jag ska orka ta tag i det. Sen måste man ju ha ett foto på sig själv oxå, så det har jag dragit mig för att göra. Orkar helt enkelt inte! Men orkar å andra sidan inte gå längre sträckor & heller inte bära. Så det är bara att ta sig i kragen & göra det. Kanske inte kan få fotot klart i morgon men resten i alla fall.

Nu måste ja lägga mig innan som sagt min migrän bryter ut!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0