Så var det dax igen....

Shit har varit så mycket att när jag har kommit hem har det inte funnits en möjlighet att orka skriva i bloggen. Desstuom har inflamationen gjort att jag inte kan skriva heller... :( men ska göra ett försök nu.

Tor 29/10

Åkte upp till min farmor för att hjälpa henne med maten vi skulle ha dagen efter. Vi kunde inte fira min farfar när han fyllde år, pga av att han hade fått influensan. Men nu när han blivit bättre så var det ok att göra det... Så vi lagade en chiliconcarne till nästan 20 pers. Det tog en hel eftermiddag. Men tror att farmor tyckte det var skönt att få hjälp i köket & slapp göra allt själv. Hon har oxå mycket ont i kroppen & bllir dålig efter hon gjort något. Så då ville jag avlasta henne, sen är det ju alltid kul när man är flera.

Så då fick vi tid att umgås oxå, vilket inte alltid blir så ofta som man vill. Jag stannade kvar där så vi å middag tillsammans. Så var helt slut kan man säga när jag kom hem.... Men kännde ändå att jag hade gjort mitt & underlättat för farmor.


Fre 30/10

Så var det dax igen.... Vi har 4 st på pappas sida som fyller denna månad!

Då var det dax att bjuda på våran chiliconcarne :D Var där lite tidigare än gästerna så ja kunde hjälpa henne med de sista förberedelserna. För annars stressar hon runt & känner att hon inte hinner med. Det var fullt hus som vanligt & full fart! :D Då är det som de ska vara. Ja tror att dom som inte är vana & har träffat min släkt skulle bli rädda om dom träffade oss tillsammans. Det är mycket gliringar till varandra hela tiden. Hög ljudnivå, så ska man få något sagt så gäller det att göra sig hörd. Då kan ni försöka föreställa sig när alla gör det samtidigt. För det är ingen av oss som sitter i bakgrunden & inte syns :P Men vi har kul & det är mycket skratt & allt sker förståss med kärlek.

Det var dock några som inte kunde komma, men i stort sett var alla där. Det är kul för nu träffar man inte många av släktingarna mer än på olika tillställningar. Ja det är klart att man kan stöta ihop med varandra ibland.

Så det var väl samma sak denna kväll när ja kom hem, helt slut!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0