Njutit av en skön dag i höstdagen med mina hundar

Känns skönt att jag har börjat tagit hand om mig själv, för en gångs skull! För det hör inte till min starka sida. Är mycket duktig på att tänka på andra än mig själv & se till att dom mår bra. Men glömmer det viktigaste & det är mig själv. Det finns säkert dom som kan tycka att man är ego då. Men hur ska man kunna hjälpa andra om man mår skit själv hela tiden? Då går det åt skogen till slut...

Så idag vakande ja på förmiddagen, vilket inte är helt vanligt heller... Tog det lugnt. Tidig eftermiddag tog jag mig ut med hundarna i höstvädret. Många har höstdepression nu, men inte jag. Klart att jag gillar värmen men det är en vacker årstid denna oxå. Det är fina färger & frisk luft!

Gick upp på "mitt" berg idag, det fick hundarna som belöning att springa lösa. Där är vi fria, ensamma & stör ingen annan. Medans dom lekte så strossade ja & sög in energi. Njöt av nuet! Hittade blåbär på vägen ner :D Har inte kunnat plocka vare sig bär eller svamp i år :( Vilket ja tycker är mycket kul & det är tillfredsällande för mig. Så vi åt lite tillsammans. För allt jag äter vill dom smaka, som blåbär, vinbär, plommon etc... ( misstolka inte det & tro att jag ger dom ALLT! )






Trädet i mitten är ett rönnbärsträd!
Har ni sett så mycket på ett träd tidigare?


Kommentarer
Postat av: Anonym

Det var bra lite tid åt dig själv...Mera av det Princess....;)

2009-10-15 @ 09:16:34
Postat av: Katta & Doriz

De säger att mycket rönnbär ger en kall vinter. Bara vi får snö och torrt väder är jag nöjd. Avskyr fuktigt och rått slaskväder.

Bra att du äntligen tog hand om dig själv!

(Doriz äter också blåbär. Det har hon lärt sig plocka själv dessutom)

2009-10-15 @ 14:34:41
URL: http://www.kattarina.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0