Sammanfattning av ons & tor. Min lilla kompis & en mycket stolt moster!!

Hej på er...


Har inte haft tillgång till en dator men nu är jag hemma igen. Home sweet home...

Onsdag 9/10

I onsdag var jag på den årliga marknaden här i stan. Som vanligt så köpte jag mina strumpor & godisremmar. Sen är jag nöjd :D Handlade även en present till lilla Theo som jag hälsade på i torsdags.

Efter marknaden åkte jag hem till R & åt middag där. Var helt slut efter ha gått runt på marknaden & dessutom i den hemska blåsten...! Vi åt sallad, kunde inte smaka bättre än då. Hade inte fått i mig någonting under den dagen, var fortfarande inte hungrig. Men man måste ju äta. Man brukar säga "att äta bör man annars dör man".

Var helt slut!! Sov kvar hemma hos L eller sov & sov jag tog had om hennes 8v gammla Noel (min kompis). Så sov väl ca 3 timmar sammanlagt den natten till torsdag. Så man kan ju säga att jag var minst sagt trött när jag vaknade.


Min lilla kompis ♥


 Torsdag 9/10

Igår torsdag var det bestämmt att jag skulle åka för att hälsa på min syster som hade fått lilla Theo som jag berättade om tidigare. Så tog mig iväg mitt på dagen.

Sååå söt!!! En liten en... :D Det var ett tag sen jag träffade min syster, så det var kul att kunna ses igen. Jag vart kvar ganska länge så åt middag tillsammans med dom. Innan jag vände hem igen. Men det är svårt att slita sig ifrån en så liten  söt. Endast 4 dagar gammal... En mycket snäll bebis är det i alla fall. Så det är skönt för henne, hon är såå duktig! Stolt över henne! ♥


Lilla Theo & en stolt moster som håller i honom! ♥






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0