Allt går men på ett lite annorlunda sätt.

Så till denna dag, eftersom jag somnade helt utmattad när jag kom hem igår så vart det inte att jag skrev något.. Så fick bakuppdatera nu.

Men idag så tog jag en städdag hemma. Vilket var väl behövligt! Blir ju lätt så att man drar sig för det, 1 så får man ont överallt, 2 så tar det en hel dag med alla vilopauser, 3 så orkar man inget annat den dagen... :( Men idag så var det ett måste!

Detta gör "vanliga" människor utav bara farten men inte riktigt vi med EDS. För oss är det ett företag. Vissa kan inte göra det överhuvudtaget. Utan har hjälp med det på ett eller annat sätt. Det är aktuellt för min del oxå, men har haft såå mycket nu så har inte haft den orken att ta tag i det. För det ligger på mig att det händer & blir av. Det orkar man inte riktigt med, när man har nog med att ta sig igenom dagen. Det kan vara svårt att förstå, att det kan bli sådana följder utav lite "enkel" städning... Men det är våran vardag. Så det krävs en del planering bakom & efter. Så alltså 67 kvm tar mig en hel dag. Förr tog det allt emllan 40 min upp till 1 timme.
Allt går, men på ett lite annorlunda sätt.

Så har tagit golvet, torkat av ytorna, men även torkat annat som dörrhandtag, dörrposter etc... vattnat blommorna, plockat bland ALLA små prylar! Disken har jag nu sen lite drygt 2 v tillbaka lyckats hålla mitt löfte, som är att diska eftersom det jag använder. Vilket är MYCKET skönt!!  Så nu är det sååå FINT! Så nu blir det soffan resten av kvällen som är kvar, för att snart lägga mig.
I morgon kommer en mycket god vän till mig & hon ska ge mig en behandling, så jag kommer tillbaka på banan igen. Ska bli otroligt skönt att komma igång med det hon gör igen! Så ser fram emot det såklart.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0