16/10 3:dje gången gillt! Har ni sett något så sött förresten?

Somnade inte förns vid 6 tiden till fre på morgon, så var inte så glad när hundarna väckte mig vid 9 tiden!! Men man har inte så mycket val! Det är bara att kliva upp & släppa ut dom. Kunde slumra till en liten stund igen.. Men hela dagen bli man seg efter det.

Åkte upp till pappa sen för att titta på kattungarna :D Men L var inte hemma så fick åka förbi gården först, där fastnade jag vid bordet med en kopp kaffe med dom andra... Men det gjorde inget för det vara bara trevligt! Efter det var jag tvungen att ta mig till apoteket för att hämta ut min pencilin, ja ni läste rätt. Var till läkaren igen i onsdag & det visade att jag inte blivit av med UVI för 3:dje gången.

Så ska ta kontakt med min husläkare nu för att göra en utredning så det blir något slut på detta! Kan inte ha det så här!!

Men eftersom L oxå skulle åka in så åkte vi tillsammans. Under den tiden så vart jag vart bjuden hem på middag till pappa. Åkte ju från början dit för att titta på katterna men har fortfarande inte kommit dit än ;D Allt tog lite längre tid när vi åkte in tillsammans, som vanligt.. :P Men det är trevligt att ha sällskap, det går lite lättare då.

På vägen hem så lämnade ja av dom hemma, medans jag fortsatte hem till mig en sväng. Sen fick jag åka tillbaka till pappa. Så ja som sagt åkte dit vid 13 tiden & nu har klockan hunnit bli 19.20... Så man kan ju minst säga att det blir inte alltid som man har tänkt sig. Men det är lite så jag lever & tar dagen som den kommer & lever i nuet! Vilket jag tycker fler borde göra! Vi åt tacos på L lilla vis.. Mycket gott! TACK!!

Saga har fått 4 kattungar till, andra kullen för denna sesongen. Men för första gången för oss så har det slagit igenom från mankskatterna som hälsar på vid gården. Så en av dom (killen) har ingen svans alls, nr 2 har 1/3 del, Jane har 2/3 delar & den 4:de har full svans. Så det är väldigt roligt & annorlunda! Pappa ska ha den utan svans helt, L ska ha den med full svans & den är långhårig oxå. Sen en kompis som ska ha lilla tjejen med 1/3 del.

Vi skoja & sa att vi skulle fota svansarna på dom, men det är svårt när dom aldrig är stilla... Vi får se om vi lyckas?.. Tog ett par bilder i alla fall, men fick inte med alla :(


Denna lilla tjej har bara en 3:dje dels svans..
Ser ni att hoon håller fast baktassen med framtassarna :D


Jag & lilla Jane


 



Sen min lilla kompis N.. Hur skönt får man inte sova??...


Man kan nog inte bli mer avslappnad än vad han är...
Så underbar & go!!..


Kommentarer
Postat av: Katta & Doriz

Söta kattungar! men Manx rör det sig nog inte om, utan vanliga huskatter som inavlats och så sätt blivit svanslösa. I Sverige finns endast två uppfödare av manx, och det är inga katter ägarna har som utekatter direkt (pris närmare 8000:-)

2009-10-17 @ 22:26:46
URL: http://www.kattarina.se
Postat av: Katta & Doriz

Var tvungen att dreggla lite till över pissarna. Finns det något ljuvligare än kattungar?!

Den lille grå skulle passa sååå bra här i mitt knä!

2009-10-18 @ 17:26:04
URL: http://www.kattarina.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0