Snart julfint hemma....

Var mycket segt att komma igång idag.

Men gjorde ett ryck mitt på dagen, eftersom det är första advent i morgon. Då vill man ju ha fint hemma. Skulle iväg till kvällen så gjorde lite grann de jag orkade med. Så tog de 3 fönster som det skulle vara en julstjärna eller en advetnsljusstake. Torkade rent dom, tog bort lite som inte skulle vara kvar så de andra fick plats.

Inte det lättaste när Jane ska hjälpa till & vara med över allt, sen inte nog med det har man 2 hundar i rumpan hela tiden!

Tycker det är skönt med julen då man får lite förnyelse hemma, något annat att titta på, sen när man är trött på det så är det dax att städa bort den igen :D

Blir mycket fint, ännu finare när fönstren är rena & julgardinerna sitter uppe. Ska få hjälp med det av min farmor, tror att det blir på måndag. Men när jag sen skulle göra i ordning adventstaken, så hade jag ingen mossa som jag trodde. Så får göra det när jag har hämtat mossan hos farmor. Var & fixade hjärtat idag som jag ska pynta & hänga på dörren. Har tidigare haft krans av granris & pynt, men såg ett mycket fint hjärta av mossa som jag ville ha där istället.

Sen ska jag få upp ljusslingan på framsidan & granris nedanför trappen. Men en sak i taget.. Vill ju helst ha allt klart samtidigt men bara acceptera att det inte går!

Kommer före & efter bilder sen på hur det såg ut & hur det blev.... Även på mina pysselsaker & hur ja gjort, vad som behövs.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0