Så beroende!

Jag ringde läkaren för 3:dje gången idag. De andra 2 gångerna jag ringt så har dom haft telefontiden stängd på eftermiddagen pga vacc av svininfluensan. Så 3:dje gången gillt tänkte jag :D Men när jag väl kom fram så säger hon att det finns inga tider hos min läkare & dom håller på att lägga om systemet nu pga att det är så långa väntetider. Så jag skulle återkomma 25 nov för då ska dom ha börjat med det nya systemet. 

Tänkte då att det kanske finns en telefon tid så jag i alla fall kan få någon värktablett som jag kan ta på e.m när inte nobligan retard räcker till. Men det fanns inga telefontider heller... Det är ju ingen idé att ta någon annan läkare heller som inte är insatt i min sjukdom. Så nu återstår det att vänta. Ibland så känns det som mitt liv består just av väntan bara! Helt sjukt!! Men man är ju SÅ BEROENDE UTAV ALLA ANDRA!

Jag gillar inte det, för jag vill kunna klara mig själv & lösa mina problem. Men för att kunna göra det så måste jag ha hjälp av ex läkare. Och då får man vänta & vänta.....

Det jag kan göra nu so jag vet att jag får är att öka dosen på diclofenac till max dos, för att få ner min muskel inflammation.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0