Madeleines kycklingfilé med currysås

Kycklingfilé, jasmin ris med curry sås toppat med basilika

Kycklingfilé:
stekt i smör, kryddad med salt, peppar & persilade. Vänd den ofta.

Jasminriset:
Kokade med lite salt i, ca 20 min.

Currysås:
½  gul lök
½  syrligt äpple
1 grönsaks buljongtärning i 3 dl vatten
1 msk margarin eller smör
2 tsk curry
2 msk mjöl
1 dl grädde


Gör så här:
Fräs hackade löken & äpplet i margarinet. Tillsätt curryn & mjölet rör ihop under tiden , blanda noga. Tillsätt därefter buljongen & grädden. Krydda med en nypa salt & svartpeppar. Låt koka 3-5 min.


Matlagningen pågår...


Färdigt att äta.. Toppat med lite basilika!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0