Jobbigt att man vaknar i samma dåliga form som dagen innan

Hade ingen bra dag igår som jag skrev om, men denna dag började inge bra heller...

Då jag sovit dåligt under natten, somnade med hemsk migrän & värk sen väckas & man är i fortfarande i samma form som när man lags sig. Då klockan är bara 9 & hundarna vill ut.. Då är man inte speciellt glad! Men vad gör man?! Det är bara att kliva upp, som tur är så kan man lägga sig igen. Vilket jag gjorde, klev upp igen klockan 12 & lag mig då på soffan. För var inte bättre då, man kan inte göra mycket mer än att vila vidare & hoppas på bättre tider...

Zappade mellan kanalerna, medans jag halvsov. Sen vid 16 tiden klev jag upp & tog en dusch för att göra mig i ordning.... Hade behövt åkt å handla men det fanns inte en möjlighet till det idag!! Inget att göra något åt eller fundera mer på. Jag skulle iväg på annat här i byn på kvällen & det var tillräckligt.


Kommentarer
Postat av: EDSmamman

Känner igen det där. Jag har haft så många såna där dagar. Inte med migrän men ont i kroppen och så vanvettigt trött att jag inte orkat annat än att ligga i soffan o slötitta på tv och sova... det är så jobbigt, för inuti så gnager ofta stressen över att man har 2 hundar som behöver motion, tvätt som ska tvättas, hängas, vikas och bäras bort... städning... osv.... för mig känns det som att jag hela tiden tar ett steg fram och två tillbaka.



Skickar dig en krya på dig kram och hoppas att du snart känner dig piggare och att du får några dagar på tipptopp!!



Kramen Pia

2009-11-28 @ 23:38:23
URL: http://edsmamman.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0