Årets tradition med farmor & farfar

Den här tiden på året så är det alltid auktion här i byns missionkyrka. Då har jag med min farfar & farmor som tradition att gå på den. Så det var bara att gilla läget & ta tabletter så man uppe är på bena. Det är så mysigt att gå dit, man får sig några roliga skratt oxå. Man fikar hembakade godsaker, massa lotter & sen är det allt möjligt handarbete på auktionen. Sen efter känns det som att man är redo för julen. Pengarna som dom får går till ungdomsverksamheten här i missionkyrkan. Det gillar jag, för det är dom värda & det behövs!

Jag tog lotter, men vann inget :( Det vart inte att jag ropade in något, men farmor gjorde det till mig. Ett bröd som prästen här i församlingen har bakat & hans specialitet, även mycket omtyckt! Men har aldrig fått chansen att pröva det, men nu har jag det tack vare min goa farmor. Så ska köpa ost, som är godast till så ska jag testa sen.

Idag följde även Laila, Ruedee & hennes son med. Vilket var trevligt, dom uppskattade det & vill göra om de.... Så det blir kanske deras nya tradition, vem vet?

Nu är klockan mer än mitt i natten så det är dax att krama kudden. Hörs vidare senare...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0