Hur man ordnar livet med hjälp av sina nära och kära!



Hej igen! Åsa här!

För hundarnas och madeleines bästa så har vi beslutat att hundarna ska bo hos mig ett tag, tills madeleine klara sig bättre själv. Detta är ingen lösning som madeleine är sugen på efter att ha varit ifrån dem i två veckor, men hon har inget annat val som läget är nu. De är dock i goda händer här och leker glatt med mina tre springrar :)

Lisa, Freja och Frida packade in madeleine i bilen och kom upp med hundarna igår. Vilket jag tyckte var mycket skönt för då kunde jag få krama om henne och se hur hon såg ut. Eftersom jag är ensamstående med en liten kille och bor så långt bort så har jag inte haft möjlighet att hälsa på madeleine på sjukhuset något!
  Jag fick iaf krama om henne och se att hon levde innan de måste åka igen. Jag hann bjuda på tårta oxå ;)

Madeleine hann dessutom pussa en hel del på sina älskade vovvar. Efter två veckor ifrån dem så kan man minst sagt säga att hon hade lite hund-puss-abstinens, som nu hann lindras lite innan hon måste lämna dem igen.

Efter denna tripp hit så gick madeleine i däck och har sovit i pricip sen dess. Hon somnade med datorn i knät igår och orkade knappt med att se Let's dance. För oss som känner Madeleine så är det ett MYCKET tydligt tecken på hur slut hon är! Hon missar aldrig Let's dance i vanliga fall.

Hennes snälla farfar väcker henne två på natten för att hon ska få i sig sina mediciner på rätta tider. Hon själv stänger nämligen av väckarklockan först när farfar står där... Hon hör den inte innan :)
Hon är då i lagom skick för att somna strax innan tabletterna når magsäcken...
På morgonen efter (lördag) frågade farfar om hon fått i sig tabletterna...
På det kan vi svara....
Näe, för de hade hon lagt som extra huvudkudde....
Så nu mera stannar farfar och besiktar att de verkligen har stoppats i munnen och inte i kudden... :)

Tack för mig så länge. Madeleine hälsar så gott till alla! Hon har inget internet just nu, så därför får jag skriva.

Kram Åsa ♥

Ps. Så här ser det ut när de tar en siesta allihopa :) 
Bazze och Nellie till höger i korgen...ds.


Kommentarer
Postat av: Pia Mamma med Mera

Hej, sååå skönt att höra av er igen! Härligt att Madde har så många nära och kära. Jag har en fråga till Madde, det här med EDS, är det EDS:en som gjort henne dålig eller är det ngt annat? Jag får kalla kårar när jag läser om hur dålig hon blivit. För jag har som aldrig fått nåt vettigt svar på om man kan bli sämre i sin EDS. Jag har varit jättedålig i perioder.... och tycker att min värk hela tiden blir sämre och sämre.... men det låter allvarligt med alla dessa hjälpmedel som hon nu behöver. Är det permanent eller räknar de med att hon ska bli bättre?



Vore jätteglad om Madde kunde svara.

Hälsa de varmaste kramar till henne och till dig som uppdaterar här inne så alla vi oroliga läsare får veta hur hon mår.



Kramis Pia

2009-03-29 @ 08:45:30
URL: http://pia.sakerochting.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0