Allt är bara så underligt!

Hej allihopa. De är Elin här igen.
Hur mår ni? Igår var det soligt och fint, men idag är det raka motsatsen. Idag haglar det... vad händer med våren? 

Jag hade hoppas på att min älskade Madeleine skulle komma hem igår. Men så blev det inte, och jag vet inte vad som händer på sjukhuset just nu? någonting måste göras snart? hon kan ju inte ligga där och inte få någon hjälp. Hon ligger ju där för att få hjälp och för att må bra. Men ändå får hon ha ont.
Nu har hon legat där sen i lördags, men läkarna står fortfarande fast vid att hon inte ska få något smärtstillande. Igår när jag fick ett telefon samtal av Madeleine så grät hon i telefonen. Hon var mycket arg och ledsen på läkarna eftersom att dom inte alls lyssnade på att hon hade fått en plötslig smärta i bekenet.
Jag fick packa mera kläder till henne eftersom att vi vet inte när hon kommer hem. Men jag saknar henne något så sjukt mycket så jag vet inte vad jag ska göra. Det finns ingenting att göra mer än att vänta. 
Eftersom att hon har varit där sen i lördags så hoppas jag varje dag att hon ska få komma hem. Och hon lär sakna att sova i sin egna säng så därför städar jag hemma hos henne varje dag eftersom att jag vill inte att det ska se ut som en svinstia om hon nu får komma hem. 
Precis som om att dom tror att en 25 åring har någonting bättre att göra än att ligga i en sjuk säng där hon inte får hjälp.
Alla ni där ute måste hjälpa mig, och självklart stötta Madeleine. Hon får väldigt mycket telefon samtal och det kan vara därför hon inte svarar på alla eftersom att hon inte orkar. Hon brukar svara på de viktigaste.. typ mig eftersom att jag har hennes lägenhet & djur. Svarar hon inte kan ni alltid skriva ett sms, med varma ord då blir hon självklart glad. Eller så kan ni skriva kommenterar både till mig och Madeleine här. Madeleine kommer läsa allt sen också. 
Jag ska ringa Madeleine senare under dagen så skriver jag senare i kväll om jag vet någonting nytt. Nu ska jag gå och äta lunch. Ha det så bra.

Kram Elin 

Kommentarer
Postat av: Pia - mamma med mera

Men stackars Madde... hälsa henne så mkt från mig. Är oxå en eds:are och jag vet hur jävligt det kan vara. Fy 17 vilka idioter till läkare. Det är ju tortyr att inte få den smärtlindring man behöver. Kan man inte anmäla sånt!!! bör man inte bryta en smärtspiral?? smärta föder smärta.... är det inte så. Nä om jag kunde skulle jag skicka en spruta morfin via telefonen



Kramar Pia

2009-03-19 @ 22:10:21
URL: http://www.pia.sakerochting.se
Postat av: Katta & Doriz

Helt otroligt! Hur kan de bara låta henne ligga med sådana smärtor? Snacka om förnedrande! Det är väl en mänsklig rättighet att kunna få smärtstillande när man behöver det.

Vad sysslar de med? Tror de hon hittar på? Sjuka, sjuka läkare! En kvinna i den ålderna fejkar inte smärta för qatt få droger.... Undrar om de just gått nån kurs om att ge mindre hjälp eller nåt...

Hoppas på att hon får komma till smärtkliniken fort!

Skickar en kram

2009-03-19 @ 22:33:51
URL: http://www.kattarina.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0