Vart tog dena lördag i vägen?

Vet inte vart denna dag har tagit i vägen?!

Men kom i väg efter lunch upp till gården för att hämta granris. Så tog med mig hundarna ut i skogen, behövde inte gå långt som tur var. Utan hittade granar som min bror hade tagit ner so jag kunde klippa ris ifrån. Det skulle jag lägga framför min trapp & lite skulle jag ge till Laila.

Hundarna älskar att springa i skogen & var överlyckliga, Lika lyckliga somdom var, var dom skitiga... Så när jag fikade hos farmor fick dom ligga kvar i bilen & torka. Annars hade jag fått städa hemma hos dom.

Har tagit det lugnt sen jag kom hem, huvudvärken är tillbaka... JIPPI! NOT!!!

När jag satt i soffan & Jane lag sig på mitt bröst som hon brukar så hörde jag ett konstigt läte..? Jag har flera gånger skyllt på hundarna, men nu hörde jag klart & tydligt att det kom ifrån Jane! Hon satt & fes hos mig! & det luktade F**!!! Så iväg med henne, men hon kom tillbaka... Att den lilla kan lukta så illa?!

Tänkte lägga mig nu, för det är ingen idé att sitta uppe bara för att sitta uppe. Tänkte få några fler timmars sömn istället. Då i morgon när det är både julmarknad & bandy match hemma. Så hoppas L är piggare tills i morgon så jag kan åka med Jennifer in. Jag har nämligen inte haft råd att köpa några vinterdäck :S Så det är lite jobbigt just nu när man inte tar sig någonstans..

God Natt ♥

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0