Helrenovering!

Idag vaknade jag med samma huvudvärk som jag somnade med...

Mådde riktigt illa på förmiddagen, ingen aning om varför? Somande om efter jag fått lite yoghurt i mig. Så sov jag till efter lunch. Men har inte orkat gjort någonting idag, har legat på soffan.

Men på eftermiddagen tog jag en mycket skön varm dusch! Helrenovering av kroppen, rakade benen, gjorde peeling på hela kroppen. Hade balsamet i under tiden så det vart som en in-packning. Sen tog jag även hand om mitt ansikte. Det är viktigt att man gör masker & peeling i ansiktet så här års. Eller egentligen jämt. Men lag på en mask idag i alla fall efter duschen. När den verkade så smorde jag in kroppen.

Så nu är jag len som en barnrumpa :D

Jag har en tendens till att bli torr den här tiden på året & då får man bort alla döda hudceller när man gör en peeling. Det som är viktigt att tänka på när man gör en peeling, vilken sort man än använder så ska den innehålla socker & INTE salt. För saltet repar huden!! Inge bra alls!

Viktigt att återfukta huden jämt, då minskar man riseken att bli rynkig. För allt man utsätter huden för, luft, smuts, svett etc... Torkar ut den så då behöver man tillföra fukt.

Även om man INTE sminkar sig behöver man rengöra ansiktet med 3 steg.
1
cleanser (rengöring)
2 refreshing toner (ansiktsvatten)
3 lotion (ansiktskräm)

Unna dig själv lite lyx ♥

Lycka till!


Kommentarer
Postat av: PussGurkan

Åh! gud va skönt det låter med ny rakade ben åh.....

2009-12-05 @ 00:00:36
URL: http://dumlez.blogg.
Postat av: FridahCharlotta

Jag gjorde precis samma idag, sååå skönt:D

2009-12-05 @ 00:34:03
URL: http://fridahcharlotta.blogg.se/
Postat av: EDSmamman

Jag har en hud som är jättekänslig, har börjat få en del problem med eksem det senaste året, jag skyller på EDS:en...



Iaf så har jag testat både det ena och det andra. Men nu har jag både fått och köpt lite produkter från Aloe Vera (Dr Melumad, googla på det) och dom är helt suuuuuper! jag har aldrig haft så fina och lena händer, mitt ansikte har aldrig haft sån len och fräsch hud, du bara MÅSTE testa deras produkter!! säljs på home partyn oftast, tror jag.



Kram



Ps, ditt jultema blev sååååå fint!! jag älskar hjärtat du har på dörren!!!



// Pia

2009-12-05 @ 00:36:39
URL: http://edsmamman.blogspot.com
Postat av: Allt om EDS

Jag är helt övertygad om att man inte behöver ansiktsmasker, peeling eller en massa rengöringsprocedurer. Det är endast om man använder smink och andra kemikalier på huden som den typen av rengöring kan behövas. Det är ungefär lika dumt som att vi människor skulle behöva tvätta håret med kemikalier för att få det "rent". Alla människor som inte har tillgång till sådana produkter då - vad händer med dem? Det är viktigt att komma ihåg att sådana produkter (läs: kemikalieblandningar) bara funnits dom senaste årtiondena. Innan dess lät vi huden sköta sig självt. På samma sätt som vi lät naturen sköta sig självt förut. Men nu när vi har börjat lägga oss i så blir det bara pannkaka. Då har vi torkat ut oss så mycket att vi måste återfukta, göra inpackningar och återställa pH-värdet. Nja, jag är mycket skeptisk! Jag gör som min mamma - tvättar ansiktet med kallt vatten när det verkligen behövs. Är jag torr så smörjer jag mig med olja. Annars låter jag huden sköta sig självt. Håret tvättar jag med ett naturligt balsam, och därmed behöver jag inte heller toppa det (alla frisörer säger att man måste toppa håret var 6-8 vecka, skitprat enligt mig. Torkar du inte ut håret med kemikalier eller locktång så blir det inte slitet!). Både jag och min mamma har jättefin hy och väldigt glansigt hår. Men jag vet att mina åsikter är kontroversiella. För några 100 år sedan hade dom dock varit vanligt sunt bondförnuft ;)

Kram!

2009-12-05 @ 10:45:28
URL: http://alltomeds.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0