Fullt ös medvetslös...

När jag vaknade idag, hade jag ingen alls lust att kliva upp.. När det värkte överallt!

Men Jennifer & L skulle komma mitt på dan så var tvungen. Inte för att jag inte vill träffa dom, mer för att jag var så slut! Förstod inte hur jag skulle orka med allt denna dag... Men det kommer efter sen. Typiskt att det är så hektiskt nu innan jul & allt.. Jag vet inte när jag ska ha orken att julstäda. Vill ju ha det rent & mysigt. Men man får kanske inse sina begränsningar... :S

Dom kom hit & L busade med katterna & hundarna.. Vi fikade lite oxå. Trevligt, trevligt..

Sen när dom hade gått så gjorde jag mig i ordning för att åka till vet & vacc Jane. Äntligen kunde vi genomföra det. Hon har ju varit förkyld så det gick inte sist vi var där.. Nu ska hon tillbaka om 3-4 veckor för andra sprutan.

Direkt efter jag var klar så åkte jag bara förbi hemma & lämnade av henne, sen fortsatte jag hem till Anna. Hennes lilla Hugo har blivit 1 år idag! Helt otroligt, man kan inte fatta att det är sant! Har var ju nyfödd nyss... Dom bjöd på pizza & tårta. Mycket gott!

Han förstod inte så mycket utav vad som hände men däremot han äldre syskon Felicia & Loke. Dom nästan slogs om vem som skulle öppna paketen. Sen när de hade öppnat dom så trodde dom att det var deras... Inte så lätt att förstå när man är liten.

Men Hugo var glad, kröp omkring & pratade..

TACK för goda maten & tårtan! ♥

Nu ska jag lägga mig på soffan & slappa! För känner i kroppen att den börjar säga upp sig nu...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0