För första gången! :)

Natten till tisdag:
Hade en tråkig kväll igår, så kom i säng vid 12.30 tiden... Men precis när jag ska lägga mig upptäckte jag att katterna hade ingen mat. & det brukar dom vilja ha fast att det är natt...
När jag hade fyllt burkarna med kattmat & var på väg in i badrummet så av någon anledning som jag inte kan förklara tappar jag båda burkarna & det är kattmat överallt!!!


Det händer nästan varje dag att jag tappar något utan en förklaring & vissa dagar är värre än de andra. men oftast beror det på att jag är väldigt trött! Så det vara bara att sätta sig ner & plocka! det sista fick hundarna städa upp, men det var inte några problem för dom, eller tveksamheter ;)



Idag hade jag tänkt att jag skulle ta det lugnt & vara hemma...

Men så blev de inte, jag väcktes av hundarna först men sen när jag rastat dom & somnat om igen vakande jag av telefonen.. Vilket inte är helt ovanligt heller... Det var Jennifer & när jag frågade var klockan var så svarade hon 10.40. Men när man öppnade ögonen kändes det som om den var 15 på e.m!! Det var så mulet & trist ute så det var mörkt inne...

Kändes just då som om man skulle kunna tillbringa resten av dagen i sängen & inte kliva upp! Men det går ju inte i praktiken med 2 hundar & 2 katter... Ja man kan rasta dom sen lägga sig igen.. Men så vart det inte idag i alla fall... Vi bestämde att jag skulle äta frukost sen gå förbi henne & hämta selena till hundarna, som vart kvar hos henne igår.

Men när jag kom dit vart jag inbjuden på en fika :) TREVLIGT, TREVLIGT!

För ett tag sedan köpte dom spelet wii, jag har aldrig testat det utan bara hört om det & sett  på TV. Men idag fick jag pröva hos Jennifer :) Det är inte så lätt som man tror, & ska man lycka få bra poäng måste man koncentrera sig.. Vilket inte är det lättaste när L springer framför,  men inte bara han utan 2 hundar oxå. Så är det inte barnen, så är det hundarna.. Men så är det med  barn & hundar...

Det känns i handen/handleden & armen när man spelar. Men idag spelade vi inte å länge att jag fick jätteont efter. Men den väger ju lite grann kontrollen, och det låter kanske löjligt men det är inte mer som behövs för mig... Men ibland får det göra det helt enkelt, för man kan ju inte avstå allt bara för det. Gör jag det så har jag ingen liv kvar alls!Skulle kunna tänka mig att önska mig det efter jag har fått ett Play Station.

L underhöll hundarna & vise versa..


Dom är så söta båda 2!!!

Tack för en trevlig eftermiddag! ♥

Kommentarer
Postat av: Renée

Jag tappar saker varenda dag! Vet inte hur många gånger jag har tappat vattenkannan... Numera bär jag inget tungt längre då jag har folk som gör det åt mig men ALLT far ur mina händer. Smörknivar, nycklar, stickor ja allt du kan komma på. jag blir inte ens förbannad längre utan har accepterat det som en del av mitt liv ;-) Kram på dig!

2009-12-08 @ 09:29:43
URL: http://www.rej74.spaces.live.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0