Har nu en nack krage..

Fick sova ett par timmar på morgonkvisten, så hoppas att jag ka somna ikväll!!

Sen var jag ju tvungen att gå upp idag för att jag hade tid på OT-center, för att hämta ut en krage. Nu har jag fått en mjuk krage så länge. Men väntar på en krage som är förstärkt med plast, men eftersom läget var som det är nu så fick det bli så... Så skönt att S kunde hjälpa mig!

Passade på att göra andra saker när jag ändå var inne, så nu har jag frikort igen på vården, skönt! Sen fick jag hämta mitt "info" kort på akuten som dom glömde att skicka med mig hem! Men tyckte det var snålt att dom inte kunde skicka det hem, utan att jag var tvungen att gå tillbaka. Det är ett info kort som Lisa har dragit ut från en EDS sida, som sammanfattar sjukdomen EDS. Så när man kommer till sjukvården lämnar man det & dom får en övergripande information om EDS, suveränt!!

Sen har jag köpt Omperazol mot halsbränna. Som jag fick rekommenderat, så hoppas att det ska hjälpa nu. Dom håller i sig i ett dygn, vilket är mycket bra! Om det inte hjälper får jag ta upp det med min läkare. För ni har jag haft ganska mycket ett tag...

Sa ju att ni skulle hålla tummarna om mina förnyelser på recept. Nu när jag var till vårdcentralen så fick jag veta att min läkare hade inte varit där idag! & det var just idag hon skulle förnya dom. Så hoppas på morgon, ringer då för att kolla. För mina Nobligan Retard tar slut ons kväll. Dom måste jag ha bara!!

Sen när jag ändå var på väg tog jag svängen förbi stallet så hundarna fick komma ut & springa av sig.




Kommentarer
Postat av: Renée

Kan ju ta ett tag innan dom hjälper fullt ut om man har haft stora problem. Jag rekomenderar att du äter dom typ i en vecka i sträck iallafall till att börja med. Hoppas den funkar. Jag äter den alltid men har jag druckit mycket kaffe eller om jag har en dålig dag så kan min mage säga ifrån ändå. Men skulle jag inte äta den så skulle jag må illa jämt! Inte kul...



Kramar från Renée

2009-08-19 @ 08:57:06
URL: http://www.rej74.spaces.live.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0