7 timmar på akuten!!

Aldrig vart med om detta tidigare!!

Nu har det gått över en vecka med nackspärren, igår fick jag nog när jag hade yrsel, mådde illa & kunde knappt gå eller röra mig överhuvudtaget pga smärta. Så då tog jag mig till akuten. Var där vid 18 kom inte hem förns vid 01.30 tiden!! Det var packat med folk på akuten såklart, så fick vänta till sist! Så det vart en mycket lång väntan, 7 timmar närmare bestämt!  Min kära vän L var med mig hela tiden på akuten & väntade med mig. Så tacksam för det!! ♥ Fick med mig stecolid hem, sen ökade vi till max dos på alvedon & diclofenac.

Jag har ringt idag till OT-center (ortoped teknik), i morgon får jag komma dit & hämta en krage. Men den jag ska ha så småningom finns inte inne. Men S är så snäll så jag får en annan så länge. Så hoppas med den & lite stecolid att jag kan bli bättre. För då får jag avslappnade medicin för musklerna, antiinflammatoriskt & en krage som avlastar.

SÅ hoppas vara av med detta SNARAST, för detta är inte roligt på någe sätt!!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ont i nacken är hemskt-. Det räcker att vick på tårna så gör det ont...

Jag har ju en skada mellan två kotor i nacken. Just nu gör det fruktansvört ont. Så jag vet verkligen hur du har det....

2009-08-17 @ 21:00:45
Postat av: Katta & Doriz

Ja, det var ju jag då som skrev förra kommentaren men glömde skriva i namn....

2009-08-17 @ 21:04:39
URL: http://www.kattarina.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0